Lars Kersten neemt glanzende winst in de Peelbergen

Lars Kersten begon de dag met een glanzende overwinning op het Hippisch Centrum de Peelbergen. De Nederlandse springruiter sprong naar de overwinning in de 1.30m Maasche Venlo Prix. In het zadel van B. Van Doorn's fokproduct, Dora de Ness (v. Nabab de Reve) klokte Kersten foutloos af in 25,89 seconden.

Klaus Otte-Wiese volgde op de tweede plaats met de Congress 4-dochter, Ca Ira 2. De Duitse combinatie volgde op de voet na een omloop in 25,95 seconden. Louise Saywell volgde op de derde plaats met Monybroom Dancer (v. Je T'Aime Flamenco).

Guido Franchi (Banca Popolare Bari Quinor) en Wilhelm Winkeler (Desperado AM) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Net buiten de top vijf strandde Sanne Thijssen op de zesde plaats  met Felix (v. Zambesi TN).

In de 1.35m rubriek haalde Louise Saywell de overwinning. De Britse hielde de concurrentie achter zich in het zadel van de Z-ruin, Sharp Image (v. Calvados Z). Siebe Kramer wist het beste Nederlandse resultaat te scoren met Europa (v. Kannan). Het duo haalde de achtste plaats na een foutloze omloop.

Klik hier voor de resultaten