Kirsten Rikkert op zonnig podium bij Mediterranean Equestrian Tour

Kirsten Rikkert op zonnig podium bij Mediterranean Equestrian Tour
Aan het begin van de middag zette Kirsten Rikkert zojuist een top notering neer in de 1.30m Gold Tour op de Mediterranean Equestrian Tour. In de rubriek direct op tijd eindigde ze met Chaperon (v. Cassus) als derde achter winnaar Justing Tebbel.

Tebbel was absoluut de snelste met haar Oldenburge merrie Lou Lou Light (v. Light ON). De Duitse amazone ging als een speer door het parcours en klokte 69.64 seconden. Daarmee waren ze de enige combinaties die onder de 70 seconden de finish passeerde.

John Whitaker legde in het zadel bij Crumley (v. Cassus) beslag op de tweede plaats met een rit in 70.99 seconden. Rikkert volgt achter de legendarische Britse ruiter op de derde plaats.

Met de KWPN vos-ruin springt de amazone uit Twente op fraaie wijze naar de derde beste rit van 72.02 seconden.

Duitsland wist ook de rest van de top vijf in te nemen. Carsten Sandmann eindigde met Filofax 4 (v. For Pleasure) als vierde voor Janne Frederike Meyer-Zimmerman die met Fortuna (v. Elmshorn) vijfde werd.

Marc Hourzager en Dennis van den Brink sprongen zich ook in de prijzen. Houtzager werd zesde met Cosmic Love (v. Cannavaros), terwijl Van den Brink de KWPN ruin Durano V (v. Canturano) foutloos naar een negende plaats stuurde.

Kijk hier voor alle resultaten.