Kim Emmen beste Nederlandse in hoofdrubriek van CSI3* te Knokke

Kim Emmen beste Nederlandse in hoofdrubriek van CSI3* te Knokke
Kim Emmen is de enige geklasseerde Nederlandse in de proef over een hoogte van 1.45m van de CSI3* op de mooie terreinen van Knokke Hippique. Ze wist haar 9-jarige Delvaux (v. Chacco Blue) naar de finish te sturen in een tijd van 44.95 seconden en 8 strafpunten.

Wouter Devos moest als derde laatste combinatie in de barrage de imposante arena van Knokke Hippique binnen om daar zijn 13-jarige Emporio Van T Holeinde (v. Fetiche Du Pas) foutloos rond te krijgen en dit is gelukt in een tijd van 39.93 seconden. Devos was ruim 1 seconde sneller dan Francois Jr Mathy met zijn Igor De Vauxelles (v. Nonstop), zij beëindigden hun parcours in een tijd van 40.32 seconden.

Op 3 in deze prijs, Egyptenaar Nayel Nassar met zijn Dee Jee (v. Viento Uno W), hun chrono tikte af bij een tijd van 39.58 seconden. De vierde plaats was voor de Belgische Koen Vereecke met zijn 8-jarige Jativia (v. Cardento) hun tijd bedroeg 40.76 seconden. De Italiaanse combinatie Piergiorgio Bucci en zijn Diesel Gp du bois Madame (v. Cassius) waren goed voor de 5e plaats met hun tijd van 42.04 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.