Kevin Jochems naar zevende plaats in Grote Prijs van Lier, winst voor Emil Hallundbaek

Kevin Jochems naar zevende plaats in Grote Prijs van Lier, winst voor Emil Hallundbaek
Ook in de Springtour van het Azelhof kwam het weekend tot een einde met een spannende 1m45 Grote Prijs. Hier was er een Deense overwinning voor Emil Hallundbaek die in het zadel van zijn Cabanus (v. Cartoon) de snelste tijd wist te noteren in 32.12 seconden.

Hiermee bleef hij voor op Niels Bruynseels die met zijn BWP-er Joker vd Vlasbloemhoeve (v. Wandor van de Mispelaere)  een mooie tweede plaats op zijn naam wist te schrijven. Het tweetal noteerde een knappe foutloze ronde in een tijd van 37.11 seconden. De Zwitserse amazone Barbara Schnieper eindigde met haar Cicero F (v. Check in Two) op een derde plaats. Zij kwamen daarbij rond in een tijd van 38.41 seconden.

In de top vijf zagen we verder nog twee Belgische combinaties. Zo was er voor Frederic Verneat een vierde plaats met Artois D'Avillon (v, Kashmir van Schuttershof) in 40.01 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Gilles Dunon en zijn  Fou de Toi vd Keihoeve (v. Toulon).

Voor Kevin Jochems was er in het zadel van zijn Captain Cooper (v. Namelus R) een zevende plaats. Helaas moesten zij met een tijd van 36.93 seconden het veld verlaten met 4 strafpunten.