Kevin Jochems in de prijzen in Vilamoura. GP-winst voor Laura Renwick

Kevin Jochems in de prijzen in Vilamoura. GP-winst voor Laura Renwick
In Vilamoura heeft de Briste Laura Renwick heel nipt de Grand Prix overwinning op haar naam geschreven.  Niet minder dan 55 deelnemers namen de start in deze 1.50m grote Prijs. De Britse snelde naar de overwinning met de 11-jarige KWPN-ruin, Bintang II (v. Tangelo vd Zuuthoeve).

Ook Kevin Jochems sprong zich in de prijzen. Op de rug van de 10-jarige KWPN-ruin, Captain Cooper (v. Namelus R) plaatste Jochems zich voor de barrage. De combinatie sprong één balk uit de staanders en strandde zo op de zevende plaats.

Renwick stopte de klok in 36,08 seconden en bleef zo nipt over een tiende van  een seconde voor op Reynald Angot met zijn SF-merrie, Symphonie des Biches (v. Kannan*Gfe). Angot kruiste de finish in 36,19 seconden. De Franse springruiter werd opgevolgd door Luiz Felipe de Azevedo Filho met de Chacco-Blue-zoon, Chacito.

Adeline Hecart (Pascha du Gue, v. Dollar dela Pierre) en Andreas Knippling (Heroch van T Prinsenveld, v. Casario) volgden op de respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten