Kevin Jochems en Remco Been zorgen voor beste Nederlandse resultaat in de Peelbergen

Kevin Jochems en Remco Been zorgen voor beste Nederlandse resultaat in de Peelbergen
Opnieuw kleurde de ochtend volledig internationaal op het Hippisch Centrum de Peelbergen. In de 1.35m tweesterren rubriek kwamen niet minder als 60 deelnemers aan de start.  De accumulator kleurde na afloop Iers dankzij de overwinning van Paul Beecher in het zadel van de 9-jarige Cruisings Micky Finn-dochter, Cruising Star. Het duo snelde door de finish in 46,14 seconden, net geen drie seconden sneller als Vanessa Borgmann.

De Duitse en haar Holsteiner-ruin, Lucky Luck volgden op de tweede plaats in 49,05 seconden. Remco Been hield de thuis-eer op eigen bodem hoog. Been en zijn KWPN-merrie, Dymendy (v. Quasimodo van de Molendreef) sprongen naar de derde stek.

Laura Kraut houdt concurrentie op afstand

Deze ochtend zat de Amerikaanse Laura Kraut reeds vroeg in het zadel. In de 1.35m ochtendrubriek raasde ze naar de winst met haar AES-ruin, Sfs Vincomte (v. Veni Vidi Vici). Kraut kruiste de finish foutloos in 35,07 seconden. Ze werd opgevolgd door Raffaele Valente (Stone Cold Sober, v. Sandro Boy) en Elisabeth Kruse (Cellie 2, v. Numero Uno).

Kevin Jochems zorgde voor het beste Nederlandse resultaat. Jochems en zijn Lexicon-dochter, Eberlina haalden de zesde stek na een foutloze rit.