Jur Vrieling pakt vijfde plaats in Arezzo, KWPN'ers tonen zich ook sterk

Jur Vrieling pakt vijfde plaats in Arezzo, KWPN'ers tonen zich ook sterk
Vanochtend heeft onze landgenoot Jur Vrieling een vijfde plaats weten te veroveren in Arezzo op de Toscana Tour. Dat deed hij niet in de minste proef; de Silver 1,40m. Samen met Etoulon VDL (Toulon x Calvados) kon de Nederlander in 58,42 foutloos blijven. Dat was slechts twee seconden meer dan de Italiaanse winnaar Giampiero Garofalo en Scara Mouche, een Selle Françaisruin van Calvaro.

Lorenzo Triarico en Guido Franchi kleurden het verdere podium met de Italiaanse driekleur. Triarico vertrouwde op de BWP-hengst Daylight vd Veldmolen (Vigo d'Arsouilles) voor zijn tweede plaats, Franchi reed met Signora (Stolzenberg) naar het brons in 56,76 seconden. Enkel Emanuele Gaudiano en Quinn vd Heffinck (For Pleasure) waren nog een halve seconde sneller dan Vrieling en snoepten hem zo de vierde plaats af.

Bart Bles liet ook van zich horen in deze proef. Met Evabellie W (Colman) werd hij tiende na een foutloze omloop.

In de proeven voor zes- en zevenjarige paarden toonde het KWPN weer veel kwaliteit. De Gentleman-dochter Halouna werd tweede bij de zesjarigen onder Alberto Jaime Harari Cassab, Grace P (Toulon) pakte dan weer de derde plaats onder Elin Uppling voor Zweden bij de zevenjarigen. Indira H legde een foutloos parcours af bij de vijfjarigen met Zuzana Zelinkova.

Klik hier voor alle resultaten.