Joukje Laarman schrijft laatste rubriek Summer Ranking Tour op naam

Joukje Laarman schrijft laatste rubriek Summer Ranking Tour op naam
De allerlaatste wedstrijd van de Equnews Summer Ranking Tour zit erop!

Vorige week zondag werd in Langeveen door de Molenruiters in Tubbergen de allerlaatste B-rubriek springen voor de ESR-Tour aangeboden. De laatste wedstrijd werd verreden onder een stralende zon en het was Joukje Laarman, die hier uitkwam voor het RV WWR, die met de winst aan de haal ging. Na een nette foutloze ronde kreeg ze met haar Herolin een mooie score van de jury van 87 punten.

Ze verwees daarmee Pascalle Donders van LR RV Het Twentse Ros naar de tweede plaats. Donders behaalde met haar Cute Puppenfee een score van 83.5 punten na een foutloze ronde. Ook de RV Sint Joris werd goed verdedigd door Thijs Boerman en zijn Phg's Imposant met wie hij op een derde plaats eindigde met 83 punten.

De top vijf bestond vervolgens uit Frank Oude Hengel en zijn Gigi Boss die uitkwamen voor RV Dalruiters Weerselo en die hier de vierde plaats op hun naam schreven met 80.5 punten, gevolgd door een vijfde plaats van Nathalia Meijer en haar Apèl van de RV Boeskoolruiters die door de jury beloond werden met een score van 80 punten.

Nu de laatste wedstrijd er op zit en de uitslagen bekend zijn, wordt het dan ook de hoogste tijd om de ranking op te gaan maken. Wij zullen op zeer korte termijn de uitslag van de sponsor tour bekend maken, met daarbij natuurlijk de prijzen die gewonnen zijn.