John Pals en Lisa Nooren springen naar top tien in Sunshine Tour

John Pals en Lisa Nooren springen naar top tien in Sunshine Tour
Tijdens de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera hebben onze landgenoten John Pals en Lisa Nooren diverse klasseringen behaald. John Pals wist in de Big Class 1,40m een mooie zevende plaats te behalen met Vignet, een zoon van Heartbreaker. Het duo bereikte de finish in 32,92 seconden en was zo slechts vier seconden trager dan de winnende Britse combinatie Sampson Matthew en DY Korette (Indorado).

De Braziliaan Caio Carvalho Filho en Cheindira (Chagall) bleven een kleine seconde voor op Holly Smith en Fruselli (Zambesi), en werden zo derde terwijl de Belgische Fabienne Daigneux-Lange in deze proef haar Urfee des Luthiers (Heartbreaker) naar de vijfde plaats reed na twee foutloze rondes.

In de Medium Class A 1,35m pakte Lisa Nooren met VDL Groep Urane de Talma (Argentinus) de zevende plaats na een foutloze ronde. De jonge Ier Bertram Allen won in het zadel van GK Casper (Canto 16) met een tijd van 67,7 seconden terwijl Fabienne Daigneux-Lange volgde met Clever Fee des Hazalles (Darco). Ook op de derde plaats wapperde de Ierse vlag; de Billy Mexico-zoon Billy Anchor bleef foutloos onder Gerard O'Neill.

Ninkie de Vy Z (Nonstop) werd vierde met Jodie Hall McAteer voor Groot-Brittannië, Kayleigh Watts en Kilbarron Rue (Gelvin Clover) rondden de top vijf af.

Klik hier voor alle resultaten.