Joe Whitaker verslaat met minimaal verschil Albert Voorn in Zuidwolde

Joe Whitaker verslaat met minimaal verschil Albert Voorn in Zuidwolde
Na zijn succesvolle weekend vorige week op het CSI van Twente is het dit weekend weer de Brit Joe Whitaker die zich bovenaan het klassement weet te kwalificeren. Vorige week werd hij nog tweede in de Grolsch Grote Prijs van Twente en mocht hij een Mercedes Benz mee naar huis nemen. Vandaag staat hij echter opnieuw op het podium.

Zojuist werd er een 1.40m rubriek tegen de tijd verreden waarin hij met Lavarno foutloos en als snelste over de finish kwam in een tijd van 65.59 seconden. Maar niemand minder dan Albert Voorn zat hem op de hielen en bleef met een minimaal verschil achter de Brit. Voorn reed naar een prima tweede plaats in 66.01 seconden met zijn Lupicor nakomeling Freebird. Ook de derde plaats ging naar Groot-Brittannië, Tracy Priest eindigde met haar Caristo VDL (v. Silverstone) achter Voorn met 66.10 seconden op de klok.

Harrie Wiering reed zijn Viking naar een vierde plaats, gevolgd door Michiel Brusse en zijn Kom la Rondine op de vijfde plaats. Anne-Liza Makkinga plaatste zich nog op de zesde plaats met haar Celena.

Klik hier voor alle resultaten