Jody van Gerwen naar derde en vijfde plaats in Rome

Jody van Gerwen naar derde en vijfde plaats in Rome
In het 1m40 in het Italiaanse Rome waren het de Italianen zelf die het veld domineerden. Zo ging de winst naar Gabriele Grassi met zijn My Cool Passion (v. Passion) met wie hij een tijd neer wist te zetten van 59.13 seconden.

Hij bleef daarmee voor op Filippo Marco Bologni die met zijn Quidich de la Chavee (v. President) de tweede plaats voor zijn rekening nam in 59.70 seconden. Ook op het podium zagen we Luca Marziani in het zadel van Saxo des Hayettes (v. Quartz Adelheid Z) die naar een derde plaats wist te rijden in een tijd van 63.05 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Luigi del Prete met L.B. Castello (v. Contender) die in 65.19 seconden rondkwamen. Het was vervolgens voor Nederland Jody van Gerwen die de vijfde plaats voor haar rekening wist te nemen. In het zadel van Dendola B (v. Numero Uno) noteerde de combinatie een vijfde plaats in 66.93 seconden.

In het 1m35 wist Van Gerwen ook nog eens naar een derde plaats te rijden. Ditmaal kon ze daar voor rekenen op de BWP-er Inebelle van 't Welthof (v. Takashi van Berkenbroe) met wie ze een tijd noteerde van 24.94 seconden.  In deze rubriek was er ook nog een vijfde plaats voor Mattia Poggioli die met de eveneens BWP gefokte Ibis van 't Geyzeven (v. Der Sanat) rondkwam in 27.89 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten