Jody van Gerwen in de prijzen in Rome

Jody van Gerwen in de prijzen in Rome
Ook in Italië in het mooie Rome wordt er dit weekend gesprongen. Zo stond er vanavond een 1m40 rubriek op het programma die ten prooi viel aan de Italianen zelf. De winst was er voor Luca Marziani en zijn Saxo des Hayettes (v. Quartz Adelheid Z) die hij hier in een tijd van 21.96 seconden rond wist te sturen.

Een tweede plaats was er voor Paolo Adorno in het zadel van Fer ZG (v. Nabab de Reve) die hier in 22.33 seconden rondkwamen. Ook op het podium eindigde Ermete Breccia die in het zadel van de KWPN-er Farah (v. Carosso VDL) naar een derde plaats wist te rijden in 23.26 seconden.

Verder zagen we op een vierde plaats Filippo Marco Bologni met Diplomat (v. Kashmir van Schuttershof), terwijl Christian Marini met Condor (v. Lupicor) naar de vijfde plaats wist te rijden.

Voor Jody van Gerwen was er samen met haar Inebelle van 'T Welthof (v. Takashi van de Berkenbroeck) een elfde plaats.

In de tweester competitie op een hoogte van 1m35 was er van Jody van Gerwen nog een vijfde plaats. Ditmaal kon ze daarvoor rekenen op haar Dendola-B (v. Numero Uno) met wie ze in een tijd van 35.69 seconden en 4 strafpunten rondkwam.

 

Klik hier voor alle resultaten