Japanse ruiter houdt Van der Vleuten van de overwinning in Opglabbeek

Japanse ruiter houdt Van der Vleuten van de overwinning in Opglabbeek
In Sentower Park is zojuist de tweede 1,40m rubriek van de avond afgewerkt. Ditmaal was het Jody Bosteels die met de eerste plaats aan de haal ging. Hij reed Daytona de Muze (Cento) foutloos naar de eindmeet en schreef zo de overwinning op zijn naam. De tweede plaats was voor de jonge amazone Leonie Peeters. Met haar topper Sunny Girl (Leuthen I) onder het zadel snelde ze naar de tweede plaats. Antonio Alfonso vervolledigde de top drie met Unforgettable (Valentino).

Jos Verlooy (Caruso 472) en David Jobertie (Un Diamant d'Azif) namen respectievelijke de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

In het eerste deel van de wedstrijd ging de overwinning naar de Japanner Taizo Sugitano. Hij won de prijs Equnews. Met Cuba (Cassini II) onder het zadel, snelde hij naar de eerste plaats in 28,56 seconden. Hiermee was hij net iets sneller dan onze landgenoot Michael Van der Vleuten. Hij legde een snelle, foutloze ronde af met Dana Blue (Mr. Blue), maar moest met een tijd van 29,42 seconden uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats.Euro-horse ruiter Phillip Lever vervolledigde het podium met Igor (Emerald van't Ruytershof) .

Frederic Vernaet (Voice de Longchamps) en Guido Franchi (Le Noir de Trebox Z) eindigde op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten