Jacek Zagor wint op eigen bodem de young horses finale voor vijfjarigen

Jacek Zagor wint op eigen bodem de young horses finale voor vijfjarigen
Op de Baltica Spring Tour in Noord-Polen op het terrein van de Ciekocinko Stables werd er een CSIYH1* finale voor de vijfjarigen verreden.

Hier was het de Pool Jacek Zagor die met zijn Casario de Soize Z in de barrage rond wist te komen met een tijd van 30.88 seconden, waarmee hij de overwinning op zijn naam schreef. Hij bleef met deze tijd voor op de Noorse amazone Karoline Paulsen die hier in het zadel van haar Pauline in een tijd van 34.13 seconden weet te eindigen op een tweede plaats.

De derde plaats ging vervolgens naar Michal Tyszko en zijn Elis de Revel met wie hij een tijd neerzette van 34.98 seconden. De top vijf werd vervolgens voltooid door de Brit Benjamin Raistrick en zijn Hessel die hier rondkwamen in 35.37 seconden, gevolgd door de Turkse ruiter Oktay Sezek en zijn Hylke die in 35.43 seconden nog naar een vijfde plaats wist te rijden.

Het beste Belgische resultaat kwam van Lieven Devos die zijn Cresswell LVP Z naar de zevende plaats wist te rijden met een tijd van 37.95 seconden.

Klik hier voor alle resultaten