Ierse winst terwijl Jur Vrieling en Harrie smolders Longines Ranking punten grijpen in Bordeaux

Ierse winst terwijl Jur Vrieling en Harrie smolders Longines Ranking punten grijpen in Bordeaux
In Bordeaux wordt in alle spanning toegewerkt naar de vijfsterren Grote Prijs deze middag. Deze ochtend reden de internationale springcombinaties hun 1.50m rubriek, die telde als Longines Ranking. In totaal kwamen 32 combinaties aan de start.

De Ierse springruiter, Mark McAuley hield uiteindelijk de concurrentie achter zich met de 9-jarige SF-ruin, Valentino Tuiliere (v. Diamant de Semilly). McAuley klokte in deze accumulator met joker, foutloos af in 44,93 seconden.

Simon Delestre zorgde voor heel wat plezier bij het thuispubliek. Delestre snelde naar de tweede plaats met Filou Carlo Zimequest (v. Coronas). Met een chrono van 45,72 seconden bleef Delestre voor op Duitsland's legendarische Michael Jung met FischerChelsea (v. Check In 2).

Een trio der lage landen volgden net buiten het podium. Jur Vrieling strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Samen met de 10-jarige BWP-hengst, Dallas VDL (v. Douglas) sprong Jur Vrieling voor Francois Mathy Jr. met de 13-jarige Falco van de Clehoeve (v. Quickfeuer van Koekshof).

Op de zesde plaats volgde Harrie Smolders met Monaco (v. Cassini II).

Klik hier voor de resultaten