Hilde Woudstra, Ester Blekkink en Micky Morssinkhof sluiten de dag succesvol af op de MET

Hilde Woudstra, Ester Blekkink en Micky Morssinkhof sluiten de dag succesvol af op de MET
Tijdens de laatste proeven van de MET in Oliva vandaag, hebben onze landgenoten de dag erg mooi afgesloten. Hilde Woudstra schitterde op de vierde plaats van de proef voor vijfjarigen met Ilvis, een zoon van Elvis ter Putte uit een moeder van Wellington. In deze proef met twee fases stuurde Woudstra de ruin foutloos rond in 41,1 seconden tijdens de tweede fase.

De overwinning was voor de Belg Julien Macedoine met Belle Fee Sauveniere Z (Bamiro). De Duitser Carsten Sandmann en Quality's Oskar (Quality 9) konden op de tweede plaats volgen met een kwart seconde tijdsverschil van Macedoine. Sandmann was op zijn beurt 0,04 seconde sneller dan de Britse Maisie Drea en Caro Z (Clintissimo Z). Katrin Eckermann volgde in het zadel van Sixtina 6 (Stakkato) Hilde Woudstra op.

Ester Blekkink en Micky Morssinkhof lieten dan weer van zich horen in de Gold 1,40m. Blekkink werd negende met It's Easy (Nonstop), Morssinkhof en Care For Love (Cardento) werden tiende. De Brit Joseph Clayton won met de KWPN-ruin Carolus K Dhi (Indoctro) in 59,45 seconden, Pablo Bernachia volgde met Carnaval du Rouet op de tweede plaats voor Argentinië.

De KWPN-merrie Coco 274 (Oklund) werd derde in de Silver 1,25m met Lisa Schill-Huber.

Klik hier voor alle resultaten.