Hessel Hoekstra en Lisa Bongers rijden top vijf binnen op Sentower Park

Hessel Hoekstra en Lisa Bongers rijden top vijf binnen op Sentower Park
In het Sentower Park werd er zojuist een spannende twee-fasen rubriek over een hoogte van 1m30 afgewerkt. Deze tweesterren competitie viel opnieuw ten prooi aan Jens Vandenberk die ook deze tweede rubriek van de dag op zijn naam wist te schrijven. Ditmaal deed hij dat in het zadel van de merrie Espresso, een KWPN nakomeling van Andiamo Z, met wie hij een snelle tijd van 37.46 seconden wist te noteren.

Daarmee bleef hij ruimschoots voor op de Zweedse amazone Sofia Westborg en haar BWP-er Falko von Rocherath (v. Nonstop) met wie ze hier naar de tweede plaats wist te rijden in 41.68 seconden. Als derde op het podium eindigde vervolgens de Nederlander Hessel Hoekstra die met Eldorado ook een foutloze ronde wist te noteren in 42.19 seconden.

De vierde plaats ging naar de Nederlandse amazone Lisa Bongers in het zadel van Elixer met wie ze hier in 42.42 seconden rondkwam. Het was vervolgens Samuel Hutton die voor Groot Brittannië de top vijf compleet wist te maken door met de BWP merrie Gitta van de Wezelseheihoeve (v. Heartbreaker) naar een tijd van 42.64 seconden te rijden.

Klik hier voor alle resultaten