Henk van der Pol beste Nederlander in Canada, winst naar Kent Farrington

Henk van der Pol beste Nederlander in Canada, winst naar Kent Farrington
Kent Farrington zit op Spruce Meadows al aan twee overwinningen! Afgelopen nacht won de Amerikaan in de 1.60m proef met de 14-jarige Uceko (v. Celano). Met 1 strafpunt voor tijd reed hij naar een tijd van 80.66 seconden en wist daarmee de eerste plaats zeker te stellen, omdat hij als enige ruiter van het hout wist te blijven.

De Canadezen wisten de top drie te volledigen. Zo zagen we Tiffany Foster op de tweede plaats met haar Victor (v. Elmshorn) met 4 strafpunten en een tijd van 78.31 seconden en werd haar landgenote Elizabeth Gingras derde met haar Zilversprings met 4 strafpunten en een tijd van 78.43 seconden.

Scott Brash was goed voor de vierde plaats met Hello Forever. Voor de 11-jarige BWP merrie Emilie de Diamant AS (v. Diamant de Semilly) was er een vijfde plaats met ruiter Jack Hardin Towell Jr.

Het was in deze manche waar Henk van der Pol uiteindelijk op een 18de plaats wist te eindigen. Hij zadelde hiervoor Spartacus TM. De uit Markelo afkomstige Willem Greve werd 20ste met zijn Eldorado TN.

Klik hier voor alle resultaten