Hendrik-Jan Schuttert derde in Titan Small Tour Odense

Hendrik-Jan Schuttert derde in Titan Small Tour Odense
Terwijl vanochtend in de hoofdring de Intermediere I dressuur werd afgewerkt waren de springruiters aan het werk in de tweede arena om winst in de Titan Small Tour.  In de proef direct op tijd presteerde Nederland goed met een derde plaats voor Hendrik-Jan Schuttert en een vierde positie voor Dominique Roelofs. Winst was er voor de Deen Hans Ley.

In de proef met slechts 13 starts werd flink gestreden om de top drie posities. Hoewel Ley met Kongs Babos (v. Willemoes)  als enige onder 30 seconden wist te blijven in de tweede fase, volgde Schuttert  in het zadel bij Elverhoj's Meastro (v.Carano) op nog geen seconde van de winnaar. De ook uit Denemarken afkomstige Thomas Sandgaard en Noerremoellehoesj Ariel positioneerde zich vlak voor Schuttert door net wat sneller te zijn en in 30.18 seconden over de eindstreep te komen.

Dominique Roelofsen had iets meer tijd nodig als de drie heren boven haar maar bleef met Quidaro (v. Quidam de Revel) de Deen Kasper H. Hansen de baas in eiste met een foutloze rit in 31.50 seconden de vierde plaats op.

Kijk hier voor alle resultaten.

foto: Hendrik-Jan Schuttert, Bravour, CSI Twente 2014