Harry Charles verzorgt Britse winst met Nederlands kantje in Bolesworth

Harry Charles verzorgt Britse winst met Nederlands kantje in Bolesworth
Een prachtige zandpiste omringd door een sloot en groene heuvel, gecombineerd met een stralende zon ... dit is het recept voor de laatste dag van de internationale springshow in Bolesworth. In de ochtend viersterren rubriek zorgde de Britse springruiter Harry Charles voor een thuis-winst met een Nederlands kantje.

Harry Charles wist de winst te grijpen in deze 1.45m proef op tijd. Samen met de KWPN-ruin, Controe (v. Wender R) snelde hij naar de overwinning in 53,22 seconden.

Landgenoot William Funnell volgde op de tweede plaats met de 14-jarige KWPN'er Billy Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Funnell stopte de klok in 53,52 seconden.

Francois Jr. Mathy kwam dichtbij de overwinning. Op de rug van de 12-jarige Quickfeuer Van Koekshof-zoon, Falco van de Clehoeve sprong Mathy foutloos rond in 53,82 seconden en strandde op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Chloe Aston met Amigo T (v. Padinus) op een vierde plaats en Billy Twomey met Kimba Flamenco (v. Je T'aime Flamenco) op een vijfde stek.

Klik hier voor de resultaten