Harrie Wiering en Bas Knijff in de prijzen in de Peelbergen's Youngster Tour

Harrie Wiering en Bas Knijff in de prijzen in de Peelbergen's Youngster Tour
Het was een drukke dag in het Equestrian Center de Peelbergen. Bij de Jonge Paarden kwamen maar liefst 88 combinaties aan de start. Net als gisteren wist Cameron Hanley de proef te domineren in het zadel van de 7-jarige Nervoso-zoon, Arany de Kergane.

Een lange tijd stond Nederland's Harrie Wiering aan de leiding die zich uiteindelijk tevreden stelde met de vijfde plaats.

Hanley en Arany de Kergane klokte foutloos af in 63,24 seconden. Hij bleef zo voor op landgenoot Gerard O'Neil met Castlefield Vegas (v. Cassino). Dit duo haalde de finish foutloos in 64,03 seconden. Diana Marsa Lafarge en Avel de la Lande (Lamm de Fetan) volgde op de derde plaats.

België's Patrick Jonkmans  en de Wiensender-zoon, Kamiel van het Langwater haalde  de finish foutloos in 65,85 seconden, zo strandde de combinatie buiten het podium op de vierde plaats.

Een duo van Nederlanders maakte de top zes compleet. Harrie Wiering en Oberon (v. Olympic Fire) haalde de vijfde plaats en werd opgevolgd door Bas Knijff met Cassius Clay Vdv Z (v. Calvino Z).