Harrie Smolders moet enkel Bertram Allen voor zich dulden in Londen

Harrie Smolders moet enkel Bertram Allen voor zich dulden in Londen
Het sportief programma in Londen besloot op zaterdag met de 1.55m Christmas Tree Stakes. Van de 10 barrage starters slaagden vijf combinaties erin een dubbele foutloze omloop te presteren.

Eerder won Harrie Smolders als de Kerst-Masters in de Britse hoofdstad. Ditmaal snelde de Nederlander naar de tweede plaats. Bertram Allen en de 11-jarige BWP-ruin, Gin Chin van het Lindenhof (v. Chin Chin) wisten de tijd van Smolders te verbeteren. Na een foutloze finish in 30,76 seconden greep het duo de winst.

Smolders volgde op de tweede plaats met de KWPN-ruin, cas (v. Indoctro). Het duo klokte foutloos af in 31,14 seconden. De Franse springruiter, Simon Delestre volgde op de derde plaats met Alexander Onyschenko's Gain Line (v. Stolzenberg).

Enkel deze combinaties hielden de timer onder de 33 seconden. Voormalig Olympisch Kampioen, Steve Guerdat strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Op de rug van de 9-jarige Col Canto-dochter, Ulysse des Forets bleef Guerdat België's Wilm Vermeir met DM Jacqmotte (v. Toulon) voor.

Klik hier voor de resultaten