Harrie Smolders in de prijzen in Dortmund, Michael Jung naar overwinning

Harrie Smolders in de prijzen in Dortmund, Michael Jung naar overwinning
Vanmorgen begon in Dortmund de dag al vroeg met een viersterren 1m40 rubriek. Om 07.40 uur reed de eerste ruiter de ring binnen in deze Small Tour. Het was uiteindelijk echter de eventer Michael Jung die de overwinning op zijn naam mocht schrijven samen met de KWPN-er Fischerdaily Impressed (v. Cartani 4), die hij hier in een tijd van 53.09 seconden als snelste combinatie over de finish wist te sturen.

Hij bleef voor op Toni Hassmann en zijn Maicon (v. Montender) die hier naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 53.92 seconden. Een derde plaats was er vervolgens voor Sophie Hinners in het zadel van de Calido dochter Chengdu die ze rondstuurde in 56.46 seconden. Verder zien we op een vierde plaats nog Gerrit Nieberg met Baccord (v. Lilith), gevolgd door een vijfde plaats van Markus Brinkmann met Light Fly Lady (v. Light On).

Ook Harrie Smolders weet nog in de prijzen te springen met zijn Zinius (v. Nabab de Reve) het tweetal noteerde een strafpunt voor tijd en eindigde zo op een twaalfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten