Harrie Smolders en KWPN'ers vallen op in Samorin

Harrie Smolders en KWPN'ers vallen op in Samorin
In het Slowaakse Samorin zijn deze week ook weer enkele bekende Nederlanders en KWPN'ers aan de slag. En dat gaat hen niet slecht af, want op de eerste dag van de X-Bionic Indoor Master vandaag haalde Nederland al diverse slagen thuis.

Harrie Smolders wist, naar goede gewoonte, zijn aanwezigheid kenbaar te maken op deze wedstrijd. Met de achtjarige Monaco (Casssini II) werd hij zevende in de 1,40m in een tijd van 30,46 seconden. Jos Verlooy en Farfelu de la Pomme (Vigo d'Arsouilles) wonnen voor onze zuiderburen met een tijd van 27,5 seconden terwijl de Britse Laura Renwick op KWPN-merrie VDL Groep Alitta (Karandasj x Indoctro) tweede werd. Alitta sprong foutloos rond in 27,84 seconden. De Italiaan Gianni Govoni liet een iets grotere spatie: in het zadel van Quasi de Kergane (Elan de la Cour) werd hij derde in 29,39 seconden. Zijn landgenoot Simone Coata en KWPN-hengst Dardonge (Wallenberg x Quattro) werden vierde.

Ook Jeroen Dubbeldam en Eldorado S (Diarado) vielen in de prijzen. Zij werden dertiende na een foutloze tweede fase van 32,19 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.