Harrie Smolders begint met een sterke start in Hamburg

Harrie Smolders begint met een sterke start in Hamburg
In Hamburg stond er vanavond nog een vijfsterren wedstrijd op het programma. In deze rubriek voor de 1.45m was het voor veel ruiters een lekker opwarmrondje. Van de 52 starters waren er dan ook maar liefst 29 deelnemers die strafpunten kregen voor tijd.

De overwinning ging naar de Franse combinatie Julien Epaillard met Quatrin de la Roque LM (v. Quick Star) met wie hij een tijd neer wist te zetten van 24.45 seconden. Hij bleef daarmee voor op Harrie Smolders die hier vanavond direct sterk van start ging met een tweede plaats. In het zadel van de Nabab de Rêve nakomeling Zinius eindigde hij met een tijd van 26.14 seconden op de klok.

De Braziliaan met zijn altijd opvallende jasje Yuri Mansur eindigde met Unita Ask (v. Corrado I) op een derde plaats met een tijd van 27.36 seconden. De Amerikaanse amazone Audrey Coulter eindigde de met de Indoctro nakomeling Cas 2 op de vierde plaats in 27.49 seconden. De top vijf werd voltooid door de Braziliaan Eduardo Menezes met Sunshine (v. Diamant de Semilly).

 

Klik hier voor de resultaten.