Groot-Brittanië aan de top tijdens Vilamoura Atlantic Tour

Groot-Brittanië aan de top tijdens Vilamoura Atlantic Tour
Tijdens de Jonge paarden proeven in Vilamoura blijkt het Groot-Brittanië onverslaanbaar. Zowel in de 6 als in de 7-jarige paarden kleurt de top 3 Blauw-wit-rood.

In de 6-jarige paarden was het Laura Renwick (GBR) met Mhs Sanfrancisco (v.Quidam Junior) die in een tijd van 55,28 seconden de winnares werd. Ze volgde haarzelf op door ook met Arkuga (v.ArkoIII) een snelle foutloze ronde te rijden in een tijd van 55,31 seconden.
Ook plaats 3 is voor Groot-Brittanië met Lucy Guild en Gucci Lsh (v. Je T'Aime Flamenco). Zij kwamen over de meet in een tijd van 57,64 seconden.

Ook tijdens de 7-jarigen liet Groot-Brittanië van zich horen. Deze maal was het Nicole Pavitt die met de winst ging lopen. Samen met haar merrie Xena 16(v. Warrior) reed ze foutloos in een tijd van 61,24 seconden.
Op de tweede plaats zien we Emma Stoker (GBR) met Pembroke 3. Met deze Perigueux ruin, reed ze over de chronolijn in een tijd van 63,47 seconden.
De top 3 vervolledigen we met opnieuw Emma Stoker. Dit keer met Everton de Villee. Deze hengst uit Arko III finishte in een tijd van 64,19 seconden.