GMB Jongepaardencompetitie 2017 weer van start

GMB Jongepaardencompetitie 2017 weer van start
Opnieuw geven zich veel combinaties op voor de GMB Jongepaardencompetitie editie 2017. Oude bekenden, maar ook weer nieuwe deelnemers staan op de lijst. Er kan gereden worden in de rubriek 6-/7-jarigen, 5-jarigen en 4-jarigen.

Traditie getrouw wordt de eerste wedstrijd weer in Denekamp gereden op 21 oktober, de tweede wedstrijd staat gepland op 4 november in Laag-Soeren, vervolgens 11 november in Luttenberg, 2 december wordt in Bathmen de vierde selectie gereden en in IJsselmuiden op 15 december vindt de laatste selectie plaats.

De finales worden weer verreden op Indoor Drachten die in januari 2018 plaatsvinden. De drie beste resultaten tellen om geplaatst te worden voor de finale.

In deze competitie worden vooral ook de fokkers van deze paarden erbij betrokken, zij worden uitgenodigd op de voorselecties en ontvangen een leuke prijs als het door hun gefokte paard voorin de prijzen valt en zij lijfelijk aanwezig zijn. Ook tijdens de finale ontvangen de fokkers van de drie beste paarden leuke prijzen, namelijk een dekking van een goedgekeurde hengst.

Kortom een mooie competitie voor paard, ruiter/amazone, eigenaar en fokker.

Opgeven kan nog alleen via het inschrijfformulier op www.jongepaardencompetitie.nl