Gilles Thomas en Sanne Thijssen strijden om eerste plaats in Grote Prijs Flandria Rent

Gilles Thomas en Sanne Thijssen strijden om eerste plaats in Grote Prijs Flandria Rent
Het weekend in Lier komt op zijn einde met de Grote Prijs Flandria Rent op een hoogte van 1m45. Hier ging het tussen Gilles Thomas en de Nederlandse amazone Sanne Thijssen die beiden aasden op de overwinning. Uiteindelijk was het de Belg Thomas die met zijn Conaro (v. Con Capital) naar de winst weet te rijden in een razendsnelle tijd van 37.72 seconden.

Voor Sanne Thijssen was er een tweede plaats in het zadel van haar Celine M Z (v. Crusador TN) die ze rond wist te sturen in een tijd van 38.41 seconden. De derde plaats ging naar Cameron Hanley en zijn Aiyetoro (v. Concorde) die hier naar een tijd snelden van 38.77 seconden.

Verder in de top vijf zagen we nog een vierde plaats voor Nicola Philippaerts en zijn Bisquet Balou C (v. Balou du Rouet) die rondkwamen in 38.84 seconden, gevolgd door een vijfde plaats voor Dimme d'Haese en zijn Comme IL Faut.

1m10

Vlak voor de Grote Prijs op haar einde liep kende ook de 1m10 rubriek haar winnaar. Hier was het namelijk de Nederlander Lars Slagter in het zadel van zijn Anouk S.H. (v. Ovidius) in een tijd van 34.37 seconden. Catherine Silfverling Jansson en haar Frisbee (v. Berlin) wisten naar een tweede plaats te rijden met een tijd van 34.74 seconden. Als derde volgde Niki Geenens met haar Chelsea die ze in een tijd van 35.53 seconden rond wist te sturen.

[caption id="attachment_163562" align="alignnone" width="700"] Lars Slagter in 1m10[/caption]