Geweldige start voor Kirsten Rikkert op Outdoor Wierden

Geweldige start voor Kirsten Rikkert op Outdoor Wierden
Vanmorgen werd op Outdoor Wierden de dag gestart met een 1 ster rubriek op 1.20m. Deze Small Tour rubriek tegen de klok werd gewonnen door de Turkse ruiter Hasan Senturk die in het zadel van de KWPN-er Gigolo (v. Chellthago Z) naar een snelle tijd wist te rijden van 61.24 seconden.

Met die tijd bleef hij voor op de voor Nederland rijdende Daniel Lokerse die hier zijn BWP-er Holtine W (v. Nagano) naar de tweede plaats stuurde in 61.36 seconden. Hij werd gevolgd door Rianne Dijkers en haar Lancaster nakomeling Visa-Cie met wie ze hier als derde eindigde in 65.56 seconden.

In de Big Tour op 1.30m was het vervolgens de amazone uit Enter, Kirsten Rikkert, die hier haar Sorrento (v. Kingston) dubbel foutloos rond wist te rijden in het twee-fasen special parcours. Zij mocht haar eerste plaats in ontvangst nemen met een tijd van 29.31 seconden. Hiermee bleef ze voor op de Australiër James Paterson-Robinson die zijn Touche D Allegresse (v. Whitesnake) naar de tweede plaats reed met een tijd van 31.26 seconden. Voor de thuisrijdende Robert Vos was er een nette derde plaats in het zadel van zijn Scotch (v. Stolzenberg) met wie hij rondkwam in 31.88 seconden.

In de overige top vijf vinden we op een vierde plaats Remco Been en zijn Durano E (v. Canturano) in 32.05 seconden, terwijl Albert Zoer zijn Freedom (v. Larino) nog naar de vijfde plaats wist te sturen met een tijd van 32.46 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten