Gerco Schröder wint Grote Prijs Salzburg

Gerco Schröder wint Grote Prijs Salzburg
Niet minder dan negen combinaties kwamen aan de start van de barrage van de viersterren Grote Prijs in het Oostenrijkse Salzburg. Slechts vijf combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop.

De Nederlandse springruiter ,Gerco Schröder snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van de 15-jarige Nabab de Reve-zoon, Glock's London. Schröder en zijn BWP'er klokten foutloos af in 40,22 seconden, goed voor de 25.000 euro overwinning.

Lars Nieberg volgde op de voet. Met onder het zadel Foster (v. For Edition) stopte de Duitser de klok op 40,75 seconden en ging zo Marc Houtzager met Sterrehof's Calimero (v. Quidam de Revel) voor.

Houtzager haalde de eindmeet in 41,40 seconden. Philipp Züger volgde net buiten het podium met de Clinton-nazaat, Casanova F Z. In het zadel van de 8-jarige Clintrexo Z (v. Clintissimo Z) werkte de Belgische amazone, Judy-Ann Melchior de top vijf af.

Ook Sanne Thijssen haalde de prijzen. Thijssen verscheen met Celine M Z (v. Crusador) aan de start en sprong één balk uit de lepels in de barrage. De Nederlandse strandde zo op de zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten