Gerco Schröder neemt veilige start in Rome

Gerco Schröder neemt veilige start in Rome
In Rome heeft Martin Fuchs de eerste vijfsterren winst op zijn naam geschreven. De Zwitserse springruiter snelde naar de overwinning met zijn 10-jarige Cristo-zoon, Cristo. In de 1.45m openingsrubriek plaatsten 15 combinaties zich voor de barrage.

Fuchs klokte daarbij foutloos af in 26,25 seconden. Hij bleef zo enkele hondersten van een seconde voor op Peder Fredricson met de 9-jarige Holsteiner-ruin, H&M Carat Desire (v. Carinjo). Fredricson stopte de tijd in 26,33 seconden en werd opgevolgd door John Whitaker met de 15-jarige Arko III-hengst, ARgento.

Net buiten het podium volgde Danielle Goldstein met de 11-jarige merrie, Lizziemary (v. Cabri D Elle) terwijl GEir Gulliksen de top vijf afwerkte in het zadel van zijn 11-jarige SF-ruin, Seringat (v. Chef Rouge).

Als ambassadeur der lage landen klasseerde Gerco Schröder zich nog nipt voor de prijzen. Schröder en zijn 9-jarige KWPN-ruin, Glock's Dobelensky (v. Cornet Obolensky) sprong zo naar de 14de plaats met één springfout in de tweede fase.

Klik hier voor de resultaten