Geen succes voor de Nederlandse ruiters in Youngster Cup Aken

Geen succes voor de Nederlandse ruiters in Youngster Cup Aken
Op Duitse bodem is het de thuisrijdende Philipp Weisthaupt die hier met zijn merrie Call Me Eva (v. Chacco Blue) in de Sparkassen Youngster Cup van Aken de winnende tijd wist te noteren van 60.29 seconden.

Het is vervolgens de Belg Gregory Wathelet die goed op dreef is voor de Belgische equipe. Hij noteerde namelijk een mooie tweede plaats in het zadel van de Holsteiner Sandero (v. Sandro Boy) met wie hij in deze rubriek tegen de tijd rond wist te komen in 60.90 seconden. De Canadees Eric Lamaze noteerde met de BWP-er Jewel 8 (v. Kannan) de derde plaats in een tijd van 62.48 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit de Duitser Andreas Kreuzer en zijn Figor (v. Zagreb) die naar een vierde plaats reden in 64.61 seconden. De vijfde plaats ging naar Mario Stevens die hier ook op eigen bodem foutloos rondkwam met de Lord Pezi nakomeling Landano 17 in 65.40 seconden.

De Nederlandse deelnemers Marc Houtzager, Michel Hendrix en Harrie Smolders kenden in deze rubriek geen geluk. Zo zag Houtzager met zijn Mr Europe 4 strafpunten achter zijn naam verschijnen, noteerde Hendrix met Eretto 8 strafpunten en kwamen Smolders en Monaco over de finishlijn met 12 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten