Finale Youngster Cup Neumunster voor Alexa Stais, Bart van der Maat net buiten de prijzen

Finale Youngster Cup Neumunster voor Alexa Stais, Bart van der Maat net buiten de prijzen
De ontknoping in de finale van de Youngster Cup in Neumunster eindigde met een overwinning voor Alexa Stais en haar Dynamit Nobel KW (v. Diarado). Het tweetal wist zich in de tweede fase naar de snelste tijd van 25.22 seconden te rijden.

Daarmee verwezen ze Friederike Meyer-Zimmerman naar een tweede plaats in het zadel van Flipper la Première (v. Flipper d'Elle) die in een tijd van 25.86 seconden rondkwamen. Voor Philip Rüping was er met zijn Calle Comme (v. Calido I) een derde plaats. Rüping stuurde zijn Calle Comme rond in 25.99 seconden.

Verder in de top vijf zagen we Jörg Kreutzmann in het zadel van Chepmen (v. Chepetto) op een vierde plaats, gevolgd door een vijfde plaats van Teike Carstensen met Coral 15 (v. Corrado I).

Ook Annelies Vorsselmans wist zich in de top tien te rijden. Samen met haar First Lady G noteerde ze een zevende plaats in 28.92 seconden. Net buiten de prijzen eindigt Bart van der Maat met de Quintero nakomeling Quibery 3. Zij kregen 8 strafpunten tegen in 30.37 seconden.

Klik hier voor alle resultaten