Felix Hassmann wint Championat von Neumünster, Bart van der Maat haalt ereplaats

Felix Hassmann wint Championat von Neumünster, Bart van der Maat  haalt ereplaats
Heel wat duo's kwamen aan de start in het Championat van Neumünster. In deze 1.50m rubriek met winning round  kwamen 14 combinaties tweemaal aan de start. Slechts enkelen haalden de finish foutloos in de eerste omloop, echter in de tweede ronde waren het er niet minder als negen.

Met een dubbele foutloze omloop haalde Felix Hassmann uiteindelijk de overwinning. Op de rug van Cayenne WZ (v. Claudio) klokte hij foutloos af in 33,34 seconden. Het podium kleurde verder volledig Duits met Denis Nielsen (DSP Cashmoaker, v. Calido I) en Christian Ahlmann (Tokyo 2, v. Kannan) op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Niet minder als drie Nederlanders kwamen aan de start van de winning rounnd. Bart van der Maat haalde het beste resultaat met de Cassini I-azaat, Cassirao Del Rilate (v. Cassini I). Na een foutloze tweede omloop in 36,56 seconden haalde Bart van der Maat de zevende plaats.

Ook Gert-Jan Bruggink (Casparo 26, v. Calato) en Gerco Schröder (Glock's Cognac Champblanc, v. Clearway) klasseerden zich op een respectievelijke 11de en 13de plaats.


Klik hier voor de resultaten