Extra startplaatsen beschikbaar voor het CSI 2* van Roeser

Extra startplaatsen beschikbaar voor het CSI 2* van Roeser






Het Luxemburgse CSIO Roeser staat dit weekend in het teken van de driester en de een-ster wedstrijden die verreden worden. Dit weekend staat er dan ook topsport op het programma met morgen de spannende afsluitende Grand Prix die verreden wordt op een hoogte van 1.50m/1.60m.



Maar daar blijft het niet bij in Luxemburg. Het aankomende weekend zal de wedstrijd namelijk verder gaan voor de combinaties in de tweesterren rubrieken en voor de Young Horses. Van 6 tot en met 9 juli wordt er dan opnieuw een spannende wedstrijd verwacht op de prachtige accommodatie in Roeser. Naast dat de wedstrijd is gelegen in een mooie omgeving, is er op het evenement zelf genoeg te beleven. Zo zijn er diverse standjes en kraampjes te bezoeken die zorgen voor de extra sfeer en uitstraling van het evenement.




De organisatie laat weten dat ze extra combinaties toelaten voor deze tweede week voor de tweesterren wedstrijden. Met een goed gevulde prijzenpot en lR proeven kom je hier dus niets tekort. Schrijf je dus snel in om je te verzekeren van een startplaats op deze mooie wedstrijd.