Eva Oude Wolcherink wint Equnews Summer Ranking Tour

Eva Oude Wolcherink wint Equnews Summer Ranking Tour
De winnaar van de Equnews Summer Ranking Tour is bekend! Deze gehele zomer stond Twente in het teken van de Equnews Summer Ranking Tour (ESR-Tour). Deze tour werd verreden in de B-Klasse omdat wij van Equnews het belangrijk vinden, dat ook de basissport de nodige erkenning krijgt. Veel organisaties waren dit met ons eens en verleenden daarom ook een of meerdere rubrieken van hun wedstrijd aan de Tour.

Het resultaat mag er dan ook zijn, het is namelijk Eva Oude Wolcherink die met maar liefst 150 punten de Tour weet te winnen. Samen met haar It's Blue SDH wist ze maar liefst tweemaal een rubriek te winnen. Dit deed ze tijdens de rubrieken van De Lutte en CSI Twente. Zij wint dan ook het sponsorpakket ter waarde van 500 euro. Wat er precies in het pakket zit, daar komen jullie deze week achter, daar wij persoonlijk langs zullen gaan bij de amazone uit het Twentse Rossum om de prijzen te overhandigen!

Maar niet getreurd, wij hebben namelijk ook een aantal prijzen geregeld voor de overige top vijf! Zo vinden wij op een tweede plaats Carolien Teggeler met haar Goodluck met wie ze 98 punten bij elkaar wist te rijden. Zij won daarbij de rubriek in De Lutte. Op de derde plaats vinden we opnieuw Eva Oude Wolcherink. Zij wist deze zomer niet alleen met haar It's Blue SDH punten bij elkaar te rijden, maar ook met haar Hello Blue SDH behaalde ze nog eens 86 punten. De vierde plaats is voor Linda Klaassen die samen met haar Izar op een totaal van 85 punten weet te eindigen, gevolgd door een vijfde plaats van Joukje Laarman en haar Herolin met 75 punten.

Graag willen wij alle organisatoren, evenementen en natuurlijk de ruiters bedanken voor het meewerken en het mogelijk maken van deze ESR-Tour. Wij hebben van diverse kanten veel positieve reacties ontvangen en zullen dan ook zeker de mogelijkheden voor volgend jaar gaan bekijken.

De deelnemende wedstrijden waren: RV Dinkelruiters uit Denekamp, Diamand van Twenterand uit Den Ham, de Sterruiters uit Haaksbergen, de Berg en Dalruiters uit De Lutte, Het Twentse Ros te Enschede, de RV Dalruiters te Weerselo, RV Rossruiters te Rossum, CSI Twente te Geesteren, CH Lonneker te Haaksbergen, RV Isidorusruiters in De Hoeve en de Molenruiters op locatie Langeveen.