Eva Oude Wolcherink ontvangt prijzen Equnews Summer Ranking Tour

Eva Oude Wolcherink ontvangt prijzen Equnews Summer Ranking Tour
Gisteren hebben wij onze prijswinnaars van de Equnews Summer Ranking Tour bezocht. Op deze manier hebben wij persoonlijk de gewonnen prijzen aangeboden.

De ESR-Tour stond afgelopen zomer in het teken van de basissport. Speciaal voor de Klasse-B hadden wij een sponsor tour uitgedacht. Deze werd verreden over diverse wedstrijden die door de hele zomer gehouden werden in Twente. Bij iedere wedstrijd viel er voor de top 15 punten te verdienen, die ze konden opbouwen voor het eindklassement. Hier kwam uiteindelijk een top vijf uit naar voren, die van ons een aanvullend prijzenpakket konden winnen.

De winnares van de Equnews Summer Ranking Tour, 'Eva Oude Wolcherink', heeft dan ook een sponsorpakket gewonnen ter waarde van 600 euro. Zij won niet alleen de Tour, maar wist ook nog eens op een derde plaats te eindigen.

  • Zo won zij een springles van de bekende Twentse springruiter Steven Veldhuis, die vorige maand op het WK Jonge Paarden nog met een mooie vierde plaats naar huis ging. Steven is met zijn trainingsstal gevestigd in Haaksbergen en is gespecialiseerd in het opleiden en/of corrigeren van talentvolle springpaarden.

  • Havens wou deze Tour graag steunen door voor drie ruiters een leuk pakketje samen te stellen. Hierin zat onder meer een tegoedbon voor een zak voer Gastro+, een hoevekrabber, een petje en de voerfolder.

  • Ontving zij van Military Boekelo voor haar eerste en derde plaats 2x2 Passe Partouts om dit weekend uitgebreid te kunnen genieten van dit mooie evenement.

  • Via Equnews ontving ze een hoofdstel van Butet, een statiedeken en een Fotoshoot door een professionele fotograaf.


Voor Carolien Teggeler die op de tweede plaats eindigde was er eveneens een pakket van Havens, 2 Passe-Partouts voor Military Boekelo, een setje sporen en een Fotoshoot door een professionele fotograaf. Linda Klaassen die als vierde eindigde ontving tevens een pakket van Havens, een oornetje , 2 Passe-Partouts voor Military Boekelo en een Fotoshoot door een professionele fotograaf. Voor de nummer vijf Joukje Laarman waren er ook 2 Passe-Partouts van Military Boekelo, paarden elastiekjes en een mooie uitvergrootte foto uit de Tour.

Naast de deelnemende verenigingen en evenementen, werd deze Tour mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, die de Tour een warm hart toedragen. Dit waren Steven Veldhuis, Havens BV, Military Boekelo.

De Tour is met veel enthousiasme en positiviteit ontvangen bij de deelnemers. Wij zullen dan ook zeker proberen om deze volgend jaar opnieuw te laten plaatsvinden.