Esther Laarman scoort het hoogst in Den Ham

Esther Laarman scoort het hoogst in Den Ham
Naast een spannende strijd in Denekamp opende de Diamant van Twenterand tegelijkertijd het eerste seizoen van de Summer Ranking powered by Equnews. In Dan Ham zette alle combinaties hun beste beentje voor maar uiteindelijk was het Esther Laarman uit Daarlerveen die met de overwinning aan de haal ging.

Samen met haar paard Harley D kreeg ze van de jury een mooie score van 81 stijlpunten voor het foutloze parcours dat het duo aflegde. Daarmee waren ze één puntje beter dan Noa Dasselaar van de organiserende vereniging RV de Bosruiters. Op eigen grond sprong Dasselaar met Sakira een zeer fraaie ronde die beloond werd met 80 stijlpunten en een tweede plaats. De derde plaats ging naar Sabien Journee en Chanel J, het duo kreeg van de jury 75.50 punten mee.

De top vijf werd compleet gemaakt door Caresse Kolkman en Marjolein Noeverman. En ook zij verdienden nog flink wat punten voor de komende tour hiermee.

Na de eerste drie manches, waarvan er twee in Denekamp verreden werden, hebben we voorlopig drie koplopers die beide 40 punten scoorden. Van het weekend gaat de tour verder in De Lutte en Haaksbergen.

Kijk hier voor de voorlopige ranking.