Eric van der Vleuten net buiten top vijf in avondrubriek Oslo

Eric van der Vleuten net buiten top vijf in avondrubriek Oslo
In het Noorse Oslo werd er zojuist een 1m40 rubriek op vijfsterren niveau afgewerkt. De winst bleef hier in het thuisland voor Johan-Sebastian Gulliksen die met zijn Oldenburger Quidam's Cherie (v. Quidam's Rubin) naar de overwinning wist te rijden in een tijd van 54.38 seconden.

Hij bleef daarmee voor op de Fransoos Olivier Robert die met Fleur de Lune (v. For Pleasure) naar de tweede plaats wist te rijden in 55.09 seconden. Ook voor Niels Bruynseels was er een foutloze ronde met de KWPN-er Chief. Deze Unaniem nakomeling stuurde hij rond in een tijd van 57.29 seconden. De Noor Line Karlsen Raaholt noteerde vervolgens met de Harley VDL nakomeling Cupido een vierde plaats in een tijd van 57.53 seconden.

Het was vervolgens de Brit William Funnell die met de Billy Stud merrie Billy Fanta (v. Billy Congo) naar de vijfde plaats wist te rijden met een tijd van 58.01 seconden. Zij bleven daarmee net voor op Eric van der Vleuten en zijn Quivive S Z (v. Quasimodo Z) die hier als zesde eindigden na een foutloze ronde in 58.50 seconden.

Klik hier voor alle resultaten