Eric van der Vleuten jr naar mooie top tien notering op Sunshine Tour

Eric van der Vleuten jr naar mooie top tien notering op Sunshine Tour
Op de Sunshine Tour komen de Belgische deelnemers vandaag erg goed mee. Zo was er winst voor Virginie Thonon in de vijfjarigen rubriek op 1.10m. In deze team rubriek wist ze samen met Corsica de Greenbay Z naar een tijd van 26.38 seconden te rijden. Ze deelde deze overwinning met de Portugees Lucas De Ornelas Rosado Ghilerme die met zijn Calamity Jane Rumel ook foutloos door het parcours wist te komen met een snelle tijd van 23.2 seconden.

Op de tweede plaats vinden we de Spanjaard Juan Carlos Cuenca Montes en zijn Corail du Bruin in 28.14 seconden en zijn teamgenoot voor Engeland Simon Crippen die met Budgie naar een tijd wist te rijden van 27.69 seconden.

Bij de zevenjarigen op 1.30m was er een mooie tweede plaats voor Jerome Guery en zijn Darjina Heros Z in een tijd van 62.35 seconden. Ook schreef hij hier nog de vijfde plaats op zijn naam met zijn Kheros van 't Hoogeinde met wie hij rondkwam in 65.12 seconden. De winst bleef in handen van de Brit Douglas Duffin en zijn Moonface JX met wie hij naar een tijd wist te rijden van 61.3 seconden.

Bij de zesjarigen rubriek op 1.20m hoogte een zevende plaats voor Eric van der Vleuten jr die met zijn Bandit de Texo naar een tijd wist te rijden van 35.47 seconden. De winst bleef hier in handen van de Spanjaard Javies Gonzales Fraga en zijn Warrior**** in 32.18 seconden.

Klik hier voor alle resultaten