Joost Luttikhuis wint ESR rubriek tijdens tropisch CH Weerselo

Joost Luttikhuis wint ESR rubriek tijdens tropisch CH Weerselo
Onder tropische temperaturen werd er gisteren tijdens het CH Weerselo in het gelijknamige plaatsje een Summer Ranking rubriek verreden. Ondanks de warmte waren er toch nog aardig wat deelnemers die het hoofd koel wisten te houden en een foutloze ronde wisten te springen.

Zo ging de overwinning naar Joost Luttikhuis uit Tubbergen die hier zijn I'm Special de Muze nakomeling Ibiza in een foutloze ronde rond wist te sturen. De combinatie ontving van de jury een score van 86.5 punten voor zijn rijstijl en kon tevreden de ring verlaten. De amazone die vorige week de rubriek in de Lutte wist te winnen vinden we ditmaal twee keer terug in de top vijf. Zo noteerde ze met haar It's Blue SDH (v. Zirocco Blue) een tweede plaats met een totaal van 80 punten die ze van de jury ontving en wist ze met het paard waar ze vorige week mee won, Hello Blue SDH (v. Zirocco Blue), ook nog eens naar een vijfde plaats te rijden met een totaal van 74.5 punten.

Voor Eva Geers van de RV Molenruiters was er met Hennessy een derde plaats met een score van 75.5 punten. De amazone die ook goed weet te presteren in de ESR Ranking Carolien Teggeler, eindigde ditmaal met haar Goodluck (v. Toulon) op de vierde plaats met een totaal van 75 punten. Met haar andere paard Handsome Zambesi eindigde ze ook nog eens op de negende plaats.