CH Weerselo trekt groot deelnemersveld voor ESR Tour

CH Weerselo trekt groot deelnemersveld voor ESR Tour
Inmiddels zijn we alweer drie weken onderweg in de Equnews Summer Ranking Tour. Na een aantal mooie en spannende wedstrijden die ons op de diverse locaties al werden voorgeschoteld lijkt er gaande weg al een voorlopige top vijf te ontstaan. Maar met alle wedstrijden die nog gaan komen, kan er nog behoorlijk wat veranderen in de ranking.

Het aankomende weekend focussen we onze blik dan ook op het CH Weerselo. Vanuit de organisatie uit Weerselo begrepen we dat de aanmeldingen voor de rubriek nog steeds binnen blijven komen en het dus wel eens een spannende strijd kan gaan worden. Het CH Weerselo wordt georganiseerd door de LR. en PC de Dalruiters uit Weerselo. "Wij zijn een enthousiaste rijvereniging opgericht in 1946 en bestaan momenteel uit vijftig leden.
Eén keer in de week hebben de leden de mogelijkheid tot het volgen van een les, ook worden er diverse activiteiten georganiseerd.
In de maand juni organiseren we een van de grootste concoursen uit de regio. Mede dankzij de inzet van de leden, de vrijwilligers en de vele sponsoren."

Op zondag 18 juni wordt er op de mooie graspiste dan ook hard gestreden in de diverse rubrieken die de wedstrijd biedt. Door de vele aanmeldingen die binnen blijven komen voor de ESR rubriek kan het maar zo zijn dat de rubriek in twee groepen gaat worden opgesplitst en we dus straks twee nieuwe winnaars voor de ranking erbij gaan krijgen.

Inschrijven is nog mogelijk en kan via dalruiters@gmail.com.