Equnews geeft basissport een boost met Equnews Summer Ranking Tour

Equnews geeft basissport een boost met Equnews Summer Ranking Tour
Equnews Nederland komt deze zomer met een leuke sponsoractie voor de basissport in het springen. Zo hebben wij hiervoor de Equnews Summer Ranking Tour (ESR-Tour) in het leven geroepen die deze zomer verreden zal worden over verschillende wedstrijden in heel Twente.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat ook de basissport zich blijft ontwikkelen en hebben hiervoor een concept opgezet voor de B-Paarden rubrieken. Van 1 juni tot 31 augustus kun je je voor verschillende concoursen opgeven die in Twente verreden worden voor deze Ranking Tour. Het doel van de tour is om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor de ranking over de verschillende concoursen. Aan het einde van de zomer zal er een eindklassement worden opgemaakt uit deze ranking waarbij een top vijf zal ontstaan. Voor deze top vijf zullen wij een sponsorpakket gaan samenstellen die onder andere zal bestaan uit materiaal voor jezelf en voor je paard en springlessen van enkele bekende springruiters.

Om het zo laagdrempelig mogelijk te houden zijn ook flexibele starters welkom om aan deze rubrieken mee te doen. Natuurlijk zorgen wij ook tijdens elke wedstrijd voor leuke natura prijzen voor de winnaars.

Intussen hebben al een aantal zeer enthousiaste verenigingen zich aangemeld en hun concoursen beschikbaar gesteld voor deze ESR-Tour. Zo kun je je zo snel mogelijk alvast inschrijven voor de volgende wedstrijden:

Meer informatie over de overige wedstrijden tot eind augustus zal binnenkort volgen.

Organiseert u deze zomer zelf een concours voor de B-Paarden in Twente en wilt u met uw organisatie ook graag meedoen aan deze ESR-Tour? Stuur dan gauw een mail naar redactie@equnews.org t.a.v. Equnews Summer Ranking Tour. Ook als u zich wilt aanmelden als sponsor kunt u hier terecht.