Ellen Beckers moet enkel Thierry Goffinet laten voorgaan in Roosendaal

Ellen Beckers moet enkel Thierry Goffinet laten voorgaan in Roosendaal
In de CSI* 1,20m in Den Goubergh hebben de Nederlanders daarnet opnieuw hun kunnen getoond. Maar liefst drie plaatsen in de top vijf gingen naar Oranje, met Ellen Beckers op kop. In het zadel van Erycarla (Wizzerd) sprong de amazone naar de tweede plaats in 64,16 seconden. Ze moest enkel de Belg Thierry Goffinet met Hidelardehens (Concorde) laten voorgaan. Hij klopte iedereen met de razendsnelle tijd van 59,3 seconden.

Op plaats drie volgde een bekende naam. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's G-Orchidee (Van Schijndel's Rascin) bleven drie seconden voor op Bram van der Pluijm, die met zijn eigen Jumpy (Jumpy des Fontaines) vierde werd. De vijfde plaats ging naar de Française Ellia Camille Jaouen en Vip d'Ete (Arko).

Willem Greve en Chantal Regter reden zich ook in de top tien. Greve deed het net iets beter met Faro (Calvaro FC); hij maakte een klein tijdsfoutje door zijn tijd van 76,66 seconden. Zo werd hij zevende. Chantal Regter deed 78,12 seconden over het parcours en werd negende. Met zijn elfde plaats viel ook Johnny Pals in de prijzen.

Klik hier voor het volledige resultaat.