Dubbeldam flikt het weer in stade d'Ornano

Dubbeldam flikt het weer in stade d'Ornano
Vandaag beloofd net als gisteren een spannende dag te gaan worden tijdens de tweede omloop van het springen in stade d'Ornano. Het parcours dat vandaag opgesteld staat is lastig en hoog, en zorgt wederom voor de nodige problemen.

[caption id="attachment_67368" align="alignleft" width="300"]van-der-vleuten leeft mee Maikel van der Vleuten leeft mee met Dubbeldam vanaf de tribune.[/caption]

Echter is blijkbaar niets te lastig voor de geweldig springende Zenith met Jeroen Dubbeldam in het zadel. Net als gisteren sprong de Olympisch kampioen van Sydney een flekkeloze ronde, met slechts één tijdfoutje. Deze super prestatie zet Nederland in een goede uitgangspositie op momenteel op de tweede plaats achter Amerika, dat zijn eerste plek te danken heeft aan Mclain Ward die als eerste starter met Rothchild foutloze rond cruisede.

Voor onze Nederburen verliep de eerst starter van de dag even dramatisch als gisteren. Nu was niet Jos Verlooy, maar Pieter de Vos die met de finish in zich op de laatste sprong een val te verduren kreeg.