Doxanne B zet KWPN-stempel op eerste plaats in Abu Dhabi

Doxanne B zet KWPN-stempel op eerste plaats in Abu Dhabi
De KWPN-gefokte merrie Doxanne B, een tienjarige dochter van Zacharov x Quattro, heeft vandaag de proef CSI2* 1,35m gewonnen in Abu Dhabi. Dat deed de schimmelmerrie met haar Arabische ruiter Moh'd Shafi M. Al Remeithi, die haar sinds de zomer van vorig jaar succesvol uitbrengt. Op hun palmares heeft het duo ondertussen al diverse topplaatsen verzameld.

In de proef van vandaag bleef hun tijd van 44,46 onverslagen. De Deense Tina Lund en Payse Heutiere (Grenat de Grez) konden met 44,99 seconden nog ietwat in de buurt komen, maar moesten zich toch tevreden geven met de tweede plaats. Voor Shmookh (Stolzenberg) en Saeed Moh'd Al Maazmi was er de derde plaats na een ronde van 47,64 seconden.

Ook op de vijfde plaats pronkte een KWPN'er. De tienjarige Whitesnake-zoon Mr. Fabulous en Naser Khamis Ali Saeed moesten plaats maken voor Kylix Blue Star (Chacco Blue) en Anita Sande voor Noorwegen op vier.

Dilandra (Namelus R x Numero Uno) werd achtste met Falih Al-Dulaimi, Fabries (O'Brien x Amethist) sprong naar plaats 10 met Sheikha Latifa Al Maktoum.

Klik hier voor het volledige resultaat.