Doron Kuipers rijdt in Eindhoven naar de winst op de Youngster Tour

Doron Kuipers rijdt in Eindhoven naar de winst op de Youngster Tour
In Eindhoven werd er gestreden in de Youngster Tour voor de zes- en zevenjarige paarden. Op een hoogte van 1m30/1m35 was het Doron Kuipers die in het zadel van zijn zevenjarige KWPN-er Froukjecara (v. Washington) naar de winst wist te rijden met een snelle tijd van 27.14 seconden in dit twee-fasen parcours.

Met slechts acht combinaties die dubbel foutloos wisten te blijven was er een tweede plaats voor Aniek Diks en haar Fiarabo (v. Diarado) met wie ze hier rondkwam in 28.53 seconden. Als derde eindigde de Belg Karel Cox met zijn Fortuna die hier rondkwamen in 28.92 seconden.

De top vijf werd voltooid door de Argentijn Fidel Segovia en de ruin Jack (v. Coupe De Coeur) met wie hij naar een vierde plaats reed in 29.71 seconden, terwijl er voor Emile Tacken met de Calvaro Z dochter Faithful nog een vijfde plaats was in 29.88 seconden.

Ook Kevin Olsmeyer wist een dubbele foutloze ronde te noteren met zijn Ferdinand (v. Viceroy) door naar een tijd te rijden van 30.46 seconden wat hem een zesde plaats opleverde.

Klik hier voor alle resultaten