Doron Kuipers naar tweede plaats achter oppermachtige Wulschner

Doron Kuipers naar tweede plaats achter oppermachtige Wulschner
Doron Kuipers moest enkel het onderspit delven tegen de Duitser Benjamin Wulschner vandaag op de Costa Del Sol.

In de 1,40m rubriek in het Spaanse Mijas was Wulschner oppermachtig met La Darca (v. Landos).  Kuipers en Diablo F (v. Canturo) kwamen in 62.26 seconden over de finishen. Het duo as op hun beurt dan wel weer twee seconden sneller als Antonia Andersson.  De Zweedse  amazone en IC Magic van de Bien (v. Cicero) maakte met een rit in  64.83 seconden de top drie compleet.

De top 5 werd compleet gemaakt door de Britten Steven Franks en Lara Whiteway.

Tijdens de 1.45m ranking rubriek was er ook nog een top notering voor Kuipers. Winst was er voor de Belg Francois Mathy Jr. die voor de vierde keer het 1.45m won in Mijas.  Op bijna speelse wijze sprong hij met Falco van de Clehoeve (v. Quickfeur van Koeks)  naar de overwinning in de rubriek direct op tijd. Met de 12-jarige hengst was hij in 62.97 seconden net te snel Bruze Goodin

Doron Kuipers en Charly (v. Calido I) lieten Goodin nog even zweten met zijn rit maar kwam uiteindelijk een kleine drie tienden van een seconden later over de finish. De Nieuw-Zeelander zette de tijd van 63.35 seconden op de klok met zijn Chargrannus (v. Chacco Blue).

Kijk hier voor alle resultaten.