Doron Kuipers laat van zich horen tijdens de Sunshine Tour

Doron Kuipers laat van zich horen tijdens de Sunshine Tour
Deze middag scheen de zon mooi boven de vlakke groene graspiste in Vejer de la Frontera. Voor het eind van de dag was het de Britse springruiter Matthew Sampson die de winst greep. In de Big Tour sprong hij naar de overwinning met Billy Tortilla (v. Billy Mexico). Na een foutloze omloop in 56,05 seconden haalde MAtthew de overwinning van Harriet Nuttal met Silver Lift (v.Easy Lift xx). Hugo Breul en Follina Van ter Hulst (v. Quidam de Revel) volgde op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door enkele Britse duo's. Jessica Dimmock (Cudansa M) en Lance Whitehouse (Cartino III) volgden op de vierde en vijfde plaats. Doron Kuipers volgde kort nadien op de zevende plaats met Elan.

Tijdens de Big Tour D van de Sunshine Tour sprong de Belgische Fabienne Daigneux-Lange foutloos rond op de rug van de 12-jarige Venue d 'Fees des Hazelles (v. President). Na een finish in 35,58 seconden strandde de Waalse op een tweede plaats. Enkel Emma Augier de Moussac  en Diva deden het beter. Nipt beter, nadat de amazone de tijd stopte in 34,37 seconden.

Frankrijk's Bernard Brian volgde op de derde plaats met Qadillac du Heup (v. Helios de la Cour II) na een foutloze omloop in 36,22 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door Luca Moneta met Herold N op vier en Lance Whitehouse met Vik II op vijf. Gaëtan Decroix en Quel Homme de Hus volgde op de zesde plaats. De 11-jarige Quidam de Revel-zoon hield het foutloos in 38,78 seconden.

Voor alle resultaten KLIK HIER