Doron Kuipers en Albert Zoer impressioneren op Outdoor Gelderland

Doron Kuipers en Albert Zoer impressioneren op Outdoor Gelderland
Nederlandse springruiter Doron Kuipers had vandaag een sterke start op het Outdoor Gelderland. De prijzen in de Medium Tour werden verdubbeld vanwege het enorme deelnemersaantal van 122 combinaties. Kuipers ging als tweede van start en zette met Baileys (v. Vincenzo) zo’n snelle tijd neer, dat geen van zijn concurrenten er meer in de buurt kon komen. Het duo finishte in 57.22 seconden.

Albert Zoer was met Heechhiem's Cancun VDM (v. Balou du Rouet) ruim trager als Kuipers. Zoer stoptte de klok in 58.31 seconden. Toch, door de ontdubbeling finishte hij knap eerste met Kuipers.

Eduardo Alvarez Aznar en Suus Kuyten eindigden op de tweede plaatsen. De Spaanse ruiter zat in het zadel van de tienjarige KWPN-hengst Bjorn H en finishte in 59.97 seconden met de zoon van King Kolibri en Kuyten stuurde Dallas du Domaine Z over de eindstreep in 60.56 seconden. Megan Laseur en Toshiki Masui mochten zich met Quisas Diamant en Quivive S Z als derden opstellen voor de prijsuitreiking.

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Henk Frederiks met Ben B en Ramiro Quintana met Iluna op de vierde plaatsen en Niels Brussen met Qrack.BD en Ruben Romp met Don´T Touch It M op de vijfde plekken.